Σωστο “ανοιγμα” και “ενωση” με το ραδιονικο νομισμα-Οδηγος !

Σωστο “ανοιγμα” και “ενωση” με το ραδιονικο νομισμα-Οδηγος !

Οταν παραλαμβανουμε το ραδιονικο νομισμα μας πρεπει πανω απο ολα και με ηρεμια να ενωθουμε μαζι του και να του επιτρεψουμε να λειτουργησει μεσα μας !

Αν παραλαμβανουμε πολλα νομισματα λογω πολλων θεματων η λογω προσεγγισης με πολλαπλη στοχευση τοτε θα πρεπει να ελενξουμε και να επιτρεψουμε στο καθενα ξεχωριστα να λειτουργησει μεσα μας !

Θεωρηστε το σαν ενα προσωπικο τελετουργικο οπου θα κανετε την πρωτη γνωριμια με τους νεους συμμαχους - φιλους - προστατες σας !

Με το αριστερο μας χερι (της καρδιας ,παρα το οτι στην νεα μαντελα εποχη η καρδια παρουσιαζεται στο κεντρο) τον αντιχειρα και το δεικτη πιανουμε ενα ενα τα νομισματα , θα πρεπει να ειμαστε μονοι μας , σε πληρη ηρεμια και συνειδητοτητα .

Οταν το κρατησουμε ακουμε - αφουγκραζομαστε το σωμα και το πνευμα μας , αφηνουμε με την συνειδηση μας το σημα να εισχωρηση μεσα μας και το καλωσοριζουμε , μπορουμε με την συνειδηση μας να μιλησουμε μαζι του και να του εξηγησουμε οτι ειμαστε απολυτα δεκτικοι στην βοηθεια του και προθυμοι σε αυτη την νεα "συνεργασια" - "φιλια" με τον νεο φιλο προστατη μας !

Αναλογα το ποσο ανοιχτοι ειστε στην Ραδιονικη και γενικα στις ενεργειες πεδιου-αιθερα θα εχετε και την αναλογη απαντηση σε συναισθημα , βιωμα , χτυπημα , αλλαγη στην ροη σας , μουδιασμα η γαργαλημα , και πολλα ακομα , το καθενα απο τα μικρα αυτα σηματα θα αντιληφθειτε οτι θα "μιλησει" σε διαφορετικη περιοχη στο σωμα σας η την συνειδηση σας-πνευμα σας !

Αν εχετε πολλα νομισματα τοτε μονοι σας θα επιλεξετε αυτο που σας εκανε μεγαλυτερη εντυπωση , σας μιλησε δηλαδη πιο πολυ και δυνατα , αυτος ειναι ο πρωτος φιλος σας που το σωμα σας με βαση της αναγκες του επιλεγει να συνεργαστει αμεσα !

Η Ραδιονικη εχει τεραστια επιτυχια οταν η στοχευση ειναι σωστη , οταν η διαγνωση καποιου προβληματος ειναι ξεκαθαρο απο που και ποιο οργανο ξεκιναει! Οπως ακριβως για την σωστη εξελιξη η στοχευση πρεπει να ειναι απολυτη ετσι και εσεις πρεπει να ειστε στο ιδιο μηκος κυμματος στην συνεργασια-ενωση μαζι τους !

Αν εχετε αμφιβολια ...δηλαδη η βολη σας ειναι αμφι ..και απο εδω και απο εκει, τοτε ξεκαθαρα δεν ειστε στοχευμενος σωστα ...η εδω θα ριξεις την βολη σου η εκει ..το αμφι δεν κανει δουλεια στην περιπτωση μας , ευθεια βολη και μεμονομενη ριχνει μονο η απολυτη σιγουρια - πιστη σε αυτο που θελουμε να επιτυχουμε !

Για να φτασεις σε ενα καλοστοχευμενο στοχο με συνεργατη-φιλο εναν απολυτο σκοπευτη θα πρεπει και εσυ να εισαι απολυτος προς τον ιδιο στοχο !

Το θελω να γινω καλα και να μην ποναω γιατι κουραστηκα ...αλλα δεν προκειτε ποτε αυτο να συμβει ..δεν κανει συνεργασια με πολεμιστη που ειναι ελευθερος σκοπευτης , θες να σε βοηθησει ο πολεμιστης ελευθερος σκοπευτης ; Τοτε θα παραμεινεις ακουνητος ,ακλονητος στην πιστη σου ωστε να μην χασει χιλιοστο στην βολη του ..τοσο απλα !

Μιληστε με τους συμμαχους σας, επιτρεψτε τους να κανουν της αλλαγες και της βολες τους , καλωσοριστε την αλλαγη που αναζητατε και θα εκπλαγειτε απο τους πολεμιστες σας και το πεδιο της ραδιονικης !

https://www.radionics.gr

Back to blog